Squashsuppe

(4 personer)

2 løg
2 fed hvidløg
3 halvstore squash
5 kartofler
2 tsk olie
1 tsk karry
2 bouillonterninger
2 spsk hvedemel(kan udelades)
3 dl vand (evt. mere alt efter smag)
100 g hytteost

Tilberedning

  1. Svits groft ituskårne løg, hvidløg & squash i olie med karryen.

  2. Tilsæt mel, skrællede kartofler, vand og bouillonterninger.

  3. Kog til alt er mørt.

  4. Tilsæt hytteosten og blend det hele.

Server med groft brød til.

Energi

Pr. 100 g: 192 kJ / 46 kcal. · Pr. portion: 739 kJ / 176 kcal. 
Protein: 20% · Kulhydrat: 57% · Fedt: 23% (4 g pr. portion; 1,2 g pr. 100 g)

Værdi: J J J J J

Tilbage til slankeopskrifter.dk

(0250)